Kirkens Bymisjon Oslo, A-Senteret

Vil du bidra til god tverrfaglig rusbehandling?

Klinisk sosionom/Sosionom

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende, ideell og diakonal organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

A-Senteret er en av våre virksomheter som gir tilbud om utredning og behandling til mennesker med rusrelaterte problemer. A-Senteret har driftsavtale med Helse Sør-Øst RHF og er en del av rusfeltet innen spesialisthelsetjenesten (Tverrfaglig spesialisert behandling av rusmiddelavhengighet.)

Vi søker nå etter Klinisk sosionom/Sosionom i 100 % fast stilling ved vår poliklinikk. 

Stillingen inngår i et tverrfaglig behandlingsmiljø med kliniske sosionomer, psykologer/psykologspesialister og medisinskfaglig personell.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsområdene innebærer utredning og behandling av pasienter individuelt og i grupper, familie- og parsamtaler.  Som en del av et tverrfaglig team vil du ha et særskilt ansvar for å bidra med sosialfaglig kunnskap og bistand overfor pasienter og kollegaer.  Samarbeid internt mellom poliklinikken og døgnavdelingene, og samarbeid eksternt, skjer hyppig.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ønsker oss en sosionom som er opptatt av pasienters rettigheter og som kan bistå pasienter med sosialfaglige utfordringer. Du må kunne samhandle godt med tjenestetilbud fra andre deler av hjelpeapparatet. I tillegg ønsker vi at du har videreutdanning og klinisk fordypning innen rus- og avhengighetsproblematikk eller gruppeterapi. Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med mennesker med rusrelaterte problemer.

Personlig egnethet vil bli vektlagt, og erfaring fra rusfeltet. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert og ha gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby

  • Spennende arbeidshverdag
  • Jobb i en verdibasert organisasjon
  • Faglig dyktige kollegaer
  • En engasjert og mangfoldig arbeidsgruppe
  • Lønn og ansettelse i henhold til avtale
  • God pensjonsordning/pensjon i følge organisasjonens pensjonsordning

Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons målsetninger og verdier.

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsleder Elisabeth Strand Hubbuck, elisabeth.strand.hubbuck@bymisjon.no

Søknadsfrist: 15.08.2021

Tiltredelse: Snarlig, eller etter avtale

Alle søknader  sendes inn elektronisk gjennom rekrutteringsportalen.

(Ønsker ikke kontakt med telefonselgere).

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.08.2021

Tiltredelse:

Snarlig, etter avtale

Arbeidssted:

A-Senteret

Kontaktpersoner:

Elisabeth Strand Hubbuck

tlf: +47 23 26 50 00

Adresse:

Maridalsveien 176A 0469 Oslo