Kirkens Bymisjon Oslo, A-Senteret - Villa Berg

Er du sosionom med erfaring fra rusfeltet?

Klinisk sosionom/sosionom, fast

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende, ideell og diakonal organisasjon som arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg.

A-Senteret gir tilbud om utredning og behandling til mennesker med rusrelaterte problemer og er en del av spesialisthelsetjenesten. Den kliniske virksomheten er organisert i en poliklinisk avdeling, en korttids døgnavdeling på Bjølsen og en langtids døgnavdeling (Villa Berg), på Tåsen.

Villa Berg søker nå etter klinisk sosionom/sosionom i 100% stilling. Stillingen inngår i turnus med arbeid på dag- og kveldstid samt arbeidshelg hver fjerde uke, med fleksibel arbeidstid på dagtid.

Stillingen inngår i et tverrfaglig behandlingsmiljø, bestående av leger, syke- og vernepleiere, sosionomer, psykologer, psykologistudenter, idrettspedagog og administrativt personell.

Villa Berg gir et behandlingstilbud til menn, hvor flere av pasientene vanligvis er innlagt ved avdelingen som et alternativ til soning i fengsel. Behandlingen er basert på mentaliseringsbasert miljøterapi.

Arbeidsoppgaver

 • Arbeidsområdene innebærer utredning og behandling av pasienter individuelt og i grupper. Som en del av et tverrfaglig team vil du ha et særskilt ansvar for å bidra med sosialfaglig kunnskap og bistand overfor pasienter og kollegaer.  Samarbeid internt mellom poliklinikken og døgnavdelingene, og samarbeid eksternt, skjer hyppig.

Kvalifikasjoner og egenskaper

 • Vi ønsker oss en sosionom som er opptatt av pasienters rettigheter og som kan bistå pasienter med sosialfaglige utfordringer.
 • Du må kunne samhandle godt med tjenestetilbud fra andre deler av hjelpeapparatet.
 • Det er et krav med erfaring fra døgnbehandling innen rus/psykisk helsevern, i tillegg ønsker vi at du har videreutdanning og klinisk fordypning innen rus- og avhengighetsproblematikk, gruppeterapi, psykisk helsearbeid eller familieterapi/systemisk arbeid.
 • Det er ønskelig med erfaring fra arbeid med mennesker med rusrelaterte problemer.

Vi vil vektlegge personlig egnethet, og erfaring fra rusfeltet og/eller psykisk helsevern. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert og ha gode samarbeidsevner.

Vi kan tilby

 • Et spennende og vidtfavnende fagfelt i stadig utvikling
 • Kvalifiserte og engasjerte kolleger i et tverrfaglig miljø
 • Gode muligheter for faglig videreutvikling
 • Lønns og arbeidsvilkår etter avtale mellom Virke og organisasjonene
 • God pensjonsordning, Hybridpensjon levert av Sparebank1

Den som ansettes må kunne arbeide i overensstemmelse med Kirkens Bymisjons målsetninger og verdier.

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med avdelingsleder Bjørn Hjertnes på bjorn.hjertnes@bymisjon.no eller administrasjonskonsulent Greger Thorvaldsen på greger.thorvaldsen@bymisjon.no

Søknadsfrist: 26.09.2021

Tiltredelse: etter avtale

Alle søknader  sendes inn elektronisk gjennom rekrutteringsportalen.

(Ønsker ikke kontakt med telefonselgere).

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

26.09.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Bjørn Louis Hjertnes

Greger Thorvaldsen

Adresse:

Nils Lauritssøns Vei 37 0870 Oslo