Kirkens Bymisjon, Landsadministrasjonen

Markedssjef

Er du en verdidrevet og resultatorientert markedssjef med engasjement for et varmere samfunn? Vil du bidra til at Kirkens Bymisjon kan gjøre mer for enda flere?

Kirkens Bymisjon arbeider for et varmere samfunn i byer over hele Norge. Nå søker vi en erfaren markedssjef til å lede arbeidet med å utvikle vår merkevare og vårt fundraisingsarbeid. Stillingen har en sentral rolle i organisasjonen, og du vil få ansvaret for det strategiske markedsarbeidet vårt, implementeringen av vår nye strategi, og at vi når våre vekstmål for innsamling. 

Ansvar og arbeidsoppgaver 
Som markedssjef vil du ha det overordnede ansvaret for alt markedsarbeidet i Kirkens Bymisjon. Det innebærer ansvaret for merkevarebygging, utvikling av vårt arbeid med fundraising mot det private markedet og bedriftsmarkedet, samt strategisk næringslivssamarbeid, giverservice og giversystemer. 

Du vil som markedssjef lede markedsseksjonen som har drøyt ti ansatte på hovedkontoret i Oslo. I stillingen har du både resultat-, budsjett- og personalansvar for ditt område. I tillegg vil du ha fagansvar for ytterligere ressurser i andre deler av organisasjonen i en ny matriseorganisering. 

Markedsseksjonen er en del av stabsavdelingen Kommunikasjon, påvirkning og marked, og du vil rapportere til kommunikasjons- og markedsdirektør. Du vil inngå i avdelingsledelsen sammen med avdelingsdirektør og kommunikasjonssjef, som har ansvaret for samfunnskontakt, kanaler og innholdsproduksjon. 

 

Ler mer om stillingen og søk her; Kirkens Bymisjon søker markedssjef (recman.page).

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidssted:

Oslo

Adresse:

Tollbugata 3 0152 Oslo